Info

Här hittar du info om evenemanget.

Östra Nylands största rekryteringsevenemang Donfabriken
erövrar Konstfabriken 7.2.2023 kl. 10–15

Efter två års uppehåll bjuder rekryteringsevenemanget Donfabriken in arbetsgivare och arbetssökande för att träffas på Konstfabriken i Borgå den 7.2.2023 kl. 10-15. Evenemanget, som hållits sedan 2015, har traditionellt haft ett femtiotal arbetsgivare och dussintals andra organisationer och läroanstalter, som vill träffa sina kunder och bilda nätverk.

Man kan komma till Donfabriken också för att söka sommarjobb. Arbetsgivare som har jobb för ungdomar under 18 år, hittas på evenemanget markerade med ballonger. Donfabriken är gratis för besökarna.

Tidigare år har evenemanget haft tusentals besökare. Detta är också målet för 2023 års evenemang. Företagens anmälan till Donfabriken pågår som bäst och eftersom antalet platser är begränsat, lönar det sig att agera snabbt, även ekonomiskt. Utställaravgiften är 75 euro för dem som anmäler sig senast den 16.12.22, därefter är platsavgiften 100 euro.

Donfabriken ger också tips för dem som siktar på gemensam ansökan på våren och är ett bra tillfälle att lära känna läroanstalter på olika utbildningsnivåer. Uppmärksamhet ägnas också internationella arbetssökande och deras anställning.

Duunitehdas arrangeras som bekant av Nylands AN-byrå, Borgå stad, Ohjaamo och utvecklingsbolaget Posintra.

Mer information:

Olli Salonen
Nylands AN-tjänster
olli.salonen@te-toimisto.fi
tfn 029 504 0859

Anne Wetterstrand
Borgå kommunförsök
anne.wetterstrand@porvoo.fi
tfn 050 3660 125

Logo Careeria.